Telo

štvrtok 9. októbra 2014

# Food 1 #




Ahojte, takže dnes si dáme prvú variantu dajme tomu zdravých raňajok, ale je to na vás kedy si túto mňamku dáte. Ja zvyknem vajíčka konzumovať na raňajky alebo po tréningu. Musím však poznamenať, že vajíčka sú z domáceho chovu a robené na kokosovom oleji. Ja viem, že v paneláku sa dá ťažko chovať sliepka, ale nutričná hodnota supermarketových vajec a tých domácich sa nedá porovnať. Skúste trošku pohútať o možnostiach ako sa dostať k tým domácim, napríklad prostredníctvom starých rodičov alebo spolužiačky/ka, ktorý je z dediny a doma chovajú sliepky.
Čo sa týka brokolice, tak tá je už kúpená a trošku podusená na kvalitnom masle (dole Vám hodím obrázok na jedno z tých kvalitnejších). Zvyknem kupovať Tatra maslo alebo potom veľkú hrudku domáceho masla, ktorú je možno dostať v supermarketoch v tých pultoch s mliečnymi výrobkami od farmárov. Konkrétne tu v Košiciach sa tieto pulty alebo ako to mám nazvať nachádzajú v Auparku, Optime, Kauflande na Moldavskej ulici. Hrudka stojí okolo 4 €, ale je fakt veľká a vydrží dlhšie. Do nastrúhanej mrkvy zvyknem dať aj trošku olivového oleja. Vajíčka popeprím a môže sa jesť. Dobrú chuť :)


Kupujem v Kauflande, ale dá sa nájsť určite aj v iných predajniach.



foto: ja na mobil, internet
by: Katy

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára